Moja košarica:

0 izdelkov - €0,00
V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

0

Dobrodošli v spletni čajnici!

Ponudba Čajev

Črni čaji

Crni caji

Na splošno ima črni čaj močnejši okus in vsebuje več kofeina kot manj oksidirani čaj (zeleni, oolong ali beli). Za razliko od drugih čajev ohranja okus več let in kljub oksidaciji med predelavo deluje kot antioksidant.

Zeleni čaji

Zeleni caji

Zelenemu čaju pripisujejo čedalje več zdravilnih učinkov. Še vedno pa je najbolj znan po tema, da zaradi vsebnosti kofeina deluje poživljajoče, vendar se le ta sprošča in učinkuje drugače kot pri kavi.

Zeliščni čaji

Zeliscni caji

Zeliščni čaj je zelo priljubljen napitek, saj imajo velik pomen tudi v ljudskem zdravilstvu. Odlikuje ga odlična aroma izbranih zelišč in blagodejen vpliv na počutje. Med zdravilnimi rastlinami se za zdravilne čaje uporabljajo npr. poprova meta, kamilica, lipa, kopriva ... 

Sadni čaji

Sadni caji

Sadni čaj je nastal iz prirejanja zeliščnih čajev, ko so šipku in hibiskusu začeli dodajati suho sadje (jabolka, borovnice, limonine in pomarančne lupinice, eksotičnega sadja ...), ki ustvarja široko paleto različnih okusov in arom.

Afriški čaji

Afriski caji

Podobno kot rooibush čaj pa ima tudi afriški honeybush podobne učinke. V zadnjih letih se pojavlja trend rooibush kave. Rooibush v afriškem jeziku, različici nizozemskega jezika, pomeni rdeč grm.

Razni čaji

Razni caji

Izbirate lahko tudi med raznimi čaji kot so LAPACHO, PU-ERH, MATE, BELI ČAJ, RUMENI ČAJ in OOLONG.